thewaytothetop.blogg.se

Sjuk...

Publicerad 2013-02-18 10:22:00 i Allmänt,

Typiskt att bli dunder sjuk precis när jag startat bloggen... Nästa video kommer dröja lite, meeeen kan avslöja att  jag kommer göra cover på en låt som har vunnit svenska folkets hjärtan! Nu blir det dag för te och film maraton!
 
 
Peace!

Whitney Houston, I will always love you.

Publicerad 2013-02-10 22:12:00 i Allmänt,

Den största aneldningen till att jag sjunger idag är tackvare den fantastiska Whitney Houston som gick bort förra året.De flesta som känner mig vet att hon var/ är en stor del av mitt liv.Denna video är en tribute till henne som jag bara var tvungen att framföra. I will always love you är en låt jag framfört på scen dussintals gånger men den här gången var den jobbigaste, då jag tog farväl till en av de största sångerskorna genom tiderna.
Den kvällen var hon med mig!
 

Alla hjärtans dag!

Publicerad 2013-02-10 21:45:00 i Allmänt,

 
Och nästa video var egentligen bara en testvideo.. Så ni får så ut med att den inte är klippt på något sätt, och även min odiskreta felsjungning mitt i låten! Men tänkte att den passar så bra nu när alla hjärtans dag är nära!
Vill därför passa på att tillängna den till mitt livs kärlek! 
 
 
Och Stort tack till min underbara tränare och även kameraman som fint gungar med under låtens gång ovetandes om att han syns i spegeln! 
 
Kärleksvisan cover:
 
 
Hoppas ni alla får en trevlig alla hjärtans dag!
 
 

Första videos bara för bloggen

Publicerad 2013-02-10 21:40:00 i Allmänt,

Dessa två videos har jag spelat in endast för bloggen!
Jag vill passa på att tillägna Someone like you till en av mina närmsta vänner som verkligen gör vardagen lite roligare ! 
 
 

Videoregn!

Publicerad 2013-02-10 21:28:00 i Allmänt,

 Här kommer en del länkar till videos som jag redan lagt upp på youtube!
 
Under min skolgång på Rytmus musikergymnasium hade vi ett projekt som kallas Live Night. Detta projekt gick ut på att man fick 30 min på scen då man kunde göra i princip exakt vad man ville. Eftersom att Beyoncé är min största idol så valde jag såklart att sjunga hennes låtar. Här är tre klipp från denna konsert:
 
 
 
 
 
Här är mitt sista upprädande på Rytmus då jag gör en lugn cover av Loreens fantastiska låt My heart is refusing me:
 
 
Check it out!
Peace!

Time to make my way to the top.

Publicerad 2013-02-10 21:12:00 i Allmänt,

Hej! Nu har jag äntligen startat min musiklogg som jag gått runt och fnulat på länge nu! Som säkert de flesta har jag alltid velat veta hur alla stjärnor tar sig till toppen. Är det någon som bara kommer fram och erbjuder ett kontrakt eller skickar de ut demos varje dag? Hur känns det att få nobben, får dom ens nobben?
Bakom kulisserna liksom. Och det är precis det jag vill skriva om och dela med mig till er. Jag är nämligen en 21 årig sångerska som nu vill ta tag i karriären på riktigt! Jag har lovat mig själv att 2013 ska bli förändringens år och det ska jag se till att det blir!
Jag har gått en del utbildningar inom musik som Rytmus musikergymnasium, privata sånglektioner, Tyresö musikklasser och en del andra kurser som involverar låt skriveri, musikproduktion osv. Jag har alltid älskat att stå på scen och det är verkligen min dröm!
Som sagt så kommer ni få följa med mig på min resa igenom musiken värld och se hur det går för mig! Hoppas ni kommer känna er underhållna!
Jag kommer lägga upp 1 ny video varje vecka, så stay tuned!
 
Time to make my way to the top!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela